GALLERIA

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen medialinjan opiskelijat tuottavat materiaalia monipuolisesti eri formaatteihin. Vaikka koulutus keskittyy elokuvatuotantoon ei perinteistä printtiä eikä radiotyötä unohdeta.

Video

Medialinja keskittyy elokuvatuotantoon: käsikirjoitamme, kuvaamme, editoimme – tuotamme lyhytelokuvia. Tutustu medialinjan videotuotoksiin Youtube-kanavalla.

 

Valokuva

Valokuvagalleriassa esitellään muun muassa medialinjan käytössä olevat monipuoliset ja modernit tilat sekä medialinjalaisia eri toimintaympäristöissä ja tehtävissä. Lisää kuvia on Sogsakk:in Facebook-sivulla.

 

Radio ja ääni

Medialinjan koulutukseen sisältyy myös Radio Inarin kanssa toteutettava radiokurssi. Elokuvatuotannossa myös äänellä ja äänityöllä on keskeinen rooli. Kuuntele radiokurssin haastatteluita Soundcloudista.

 

Julkaisut

Medialinjan koulutuksessa opiskellaan myös digitaalista taittoa. Tuloksena syntyy vuosittain julkaistava SOGSAKK Sanomat, joka jaetaan Inarin kirkonkylällä jokaiseen postilaatikkoon. Aikaisempiin SOGSAKK Sanomien numeroihin voit tutustua täällä.